Aquesta sèrie fotogràfica gira al voltant del tema de l'Amor entès de forma àmplia i tractat des de tres vessants: formes de viure l'amor - ETHOS -; formes de viure el sexe - EROS -; i formes de viure el desamor - PATHOS -. Cada fotografia explica un tipus d'amor o una diferent manera d'entendre'l. Els protagonistes són maniquís articulats que mostren una forma humana, i estan retratats en moments on el moviment s'ha congelat. Mitjançant l'expressió corporal que poden adoptar i amb l'ajuda d'una petita posada en escena, poden evocar-nos imatges que, amb certa fredor i ironia, ens portin a pensar sobre qüestions relatives a l'ésser humà. El conjunt pretén crear un imaginari seguint el camí de les propostes surrealistes de principis del segle XX, on l'espectador tingui una experiència de voyeur i de sospita ètica.

Les fotografies s'acompanyen de dos títols: el primer extret d'algun conte del genial Pere Calders; i el segon, que funciona com a subtítol, intenta acotar la lectura.


Projecte guanyador de la 1ª Beca de Fotografia dels Amics de la Fotografia. Torroella de Montgrí'2008.


Fotografia analògica
Còpia manual en paper baritat i muntatge en marcs daurats
24 fotografies, 24 x 18 cm.
2008Ressenya +Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /usr/home/sandramarch.com/web/ndxz-studio/lib/statistics.php on line 56